Snelservice

Kiest u voor de snelservice, dan bent u verzekert van de beste kwaliteit en zijn de foto's binnen 2 uur na de upload (binnen winkeltijden) beschikbaar in de winkel of worden, wanneer u er voor kiest, binnen 3 werkdagen thuisbezorgd. Let op; formaten groter dan 20x30 hebben een levertijd van minimaal 1 werkdag. Neem eventueel contact op met ons over de levertijd.

Budgetservice

U kunt ook kiezen voor de budgetservice dan worden de foto's in het Kodak Laboratorium afgedrukt. Hier is het prijsnivo lager maar is de levertijd gemiddeld 3 werkdagen.

Fotobestel App

Heeft u foto's op uw telefoon of tablet gebruik dan de Foto van Eimeren fotoApp. Met een eenvoudige app al uw foto's van uw telefoon en/of tablet afdrukken in de vertrouwde goede kwaliteit. Download de app hier en begin gelijk met de selectie.

 Wilt u geen foto's meer inplakken dan kiest u voor de online albumservice. Hier maakt u de mooiste fotoalbums met een voortreffelijke kwaliteit.

Hieronder ziet u de mogelijkheden. Klik op een van de plaatjes als u een keuze in de service heeft gemaakt.

Grote formaten foto's tot 60 cm breed printen we op onze eigen printer. Hierdoor is de levertijd minimaal 1 werkdag.

Wilt u een canvasprint in een hoge kwaliteit? Tot een breedte van 100 cm kunnen we voor u printen en opspannen.

 

Maakt u gebruik van een PC dan kunt u de onderstaande afdrukservices gebruiken.

 

 

Snelservice

Klik op het plaatje om verder te gaan

Snel een prima kwaliteit afdruk.

Voor de prijslijst klik hier

 

 

Budgetservice

Klik op het plaatje om verder te gaan

Een goedkope afdruk in een goede kwaliteit.

De foto's worden in de winkel afgeleverd.

 

Online albumservice

Klik op het plaatje om verder te gaan

 

Fotofun produkten

Via de site van onze leverancier hebben we een zeer ruim asortiment fotoFun produkten. 

Van een telefoonhoes tot een compleet behang of van een lunchbox tot een magneetfoto bijna alles is mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden op de site door deze link te volgen.

 

Verkoop op afstand:

Voor alle producten en diensten die via onze website aangekocht worden, heb je in principe het recht af te zien van de aankoop gedurende 7 werkdagen, te beginnen vanaf de levering van het product of de aanvang van de dienst. Als de dienst onmiddellijk start, vervalt je recht om af te zien van de aankoop. Dit geldt ook voor aangepaste en op maat gemaakte producten of diensten. Opgelet: als je online afdrukken van foto’s uit je persoonlijke fotoboek bestelt of zulke foto’s op een cd laat zetten, dan kun je geen aanspraak maken op het bovenvermelde verzakingsrecht, omdat het hier producten met een duidelijk persoonlijk karakter betreft.