Het rijbewijs aanvragen of verlengen, een paspoort verlengen of een ID kaart aanvragen. Hiervoor heeft u allemaal pasfoto's nodig.
 
Iedereen vindt het vervelend maar toch moeten we er allemaal regelmatig aan geloven. Nieuwe pasfoto's, wij proberen er altijd iets leuks van te maken.


Pasfoto’s in diverse formaten voor elke gelegenheid de juiste pasfoto in het gewenste formaat.

Met de de nieuwste software en de moderne techniek van de digitale spiegelreflexcamera beschikken wij alweer over het derde digitale pasfotosysteem. Met een digitale camera wordt er eerst een beeld geprojecteerd op een monitor.
Daarna kan de pasfoto in zowel kleur als zwart\wit afgedrukt worden.
Voor paspoort, rijbewijs, sportvereniging vriendenboekje enz..                  

 

Uw pasfoto's zijn klaar terwijl u wacht.


Heeft u nog pasfoto's of schoolfoto's controleer dan aan de hand van de pasfotomatrix of deze voldoen aan de gestelde eisen.
 

Wij maken pasfoto's voor PhoCs Photo Card Service. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor de pasfoto's voor o.a. KPN, Cap-Gemini, Getronics, Feyenoord en nog andere bedrijven en organisaties.

Photo Card Service (PhoCS) heeft een totaalpakket voor het maken en leveren van digitale pasfoto's.

Met behulp van de krachtige ICT oplossing, ervaring die is opgedaan bij bedrijven uit de top 100 in Nederland en de flexibele instelling maakt PhoCS het mogelijk om een hoogwaardige digitale pasfoto te leveren.

Zo maakt PhoCS alle digitale pasfoto’s voor diverse bedrijven uit de top 200 ranking in het bedrijfsleven.
PhoCS verzorgt voor u ook de uitnodigingen en de verificatie van de personen waarvan de foto gemaakt dient te worden.
De oplossing is geschikt voor elke bedrijfstak, overheidsinstelling en sportorganisatie die een middel hanteert voor fysieke legitimatie zoals een company card, loyalty- of sportpas.

PhoCS heeft voor het maken van de digitale foto op dit moment meer dan 350 pasfotostudio's onder contract om een landelijke dekking te kunnen garanderen. Alleen gecertificeerde vakfotografen, die in staat zijn te werken volgens de normen zoals afgegeven door het Ministerie van binnenlandse zaken, zijn aangesloten bij het PhoCS netwerk.

Voor meer informatie klik op onderstaande banner.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor de pasfoto's voor de pasfoto's die nodig zijn voor de diverse sportbonden.

De Stichting Nederlandse Fotovakhandel (SNF) heeft een service ontwikkeld, welke het mogelijk maakt om sportend Nederland te voorzien van kwaliteit foto's.

 NOC*NSF –de nationale sportkoepel in Nederland– heeft er voor gezorgd dat vakfotografen digitale pasfoto's van een lid naar zijn/haar sportbond kunnen sturen.

 

Het concept, de digitale pasfotoservice, is in de basis een eenvoudig concept maar biedt veel voordeel voor de bonden. De leden van de sportbonden kunnen bij Foto van Eimeren hun pasfoto laten maken en zonder meerkosten in digitale vorm laten doorsturen naar zijn/haar sportbond. Voor de sportbonden betekent dit minder handmatige werkzaamheden. Tevens ontvangt de bond een kwalitatief goede foto die voldoet aan de eisen zoals die gelden.